arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Hotelaccommodatie

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van Hotel Zuiderduin.

Woensdag 17 april op donderdag 18 april –> Kamers beschikbaar
Donderdag 18 april op vrijdag 19 april –> ENKELE KAMERS BESCHIKBAAR  (zie hier optionele hotels in de omgeving).

Blijft u overnachten? Dan kunt u uw hotelovernachting rechtstreekst boeken bij hotel Zuiderduin in Egmond. Voor de deelnemers van het congres is een speciaal tarief besproken.  Om hier gebruik van te maken kunt u een overnachting boeken via onderstaand button.

Hotel Zuiderduin
zwembadg

Zwembad

Het hotel beschikt over een zwembad met een aangename temperatuur van 31 °C, whirlpool en peuterbad. Bij het zwembad is het dragen van badslippers verplicht. Kinderen zijn ook welkom in ons zwembad (tot en met 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene). Het zwembad is gratis toegankelijk voor hotelgasten.

Sauna

Sauna’s

Even heerlijk ontspannen na een congresdag? In het hotel is Zenmoodz Beauty & Spa gevestigd. Hier vindt u Finse sauna’s, Japanse baden, een stoombad, lounge sauna, zoutsauna, infraroodcabine en zwembad. U kunt ook een keuze maken uit een scala aan behandelingen in de schoonheidssalon die afgestemd zijn op de verzorging van uw huid. Badkleding is in de sauna niet toegestaan en in de sauna-accommodatie zijn badslippers verplicht.

spa

Beauty en spa

Bij Zenmoodz Beauty & Spa kunt u een keuze maken uit een scala aan behandelingen die afgestemd zijn op de verzorging van uw huid. In deze Beauty & Spa is uw innerlijke en uiterlijke schoonheid het uitgangspunt. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ontdek hieronder de heerlijke behandelingen en wellnessarrangementen, die ook beschikbaar zijn met overnachting in het hotel. Neem met de virtuele tour een online kijkje in de prachtige en moderne ruimte van Zenmoodz Beauty & Spa.

tennis

Squash en Fitness

Tijdens het congres ook nog uw sportieve workouts in het hotel voortzetten? Kom gratis sporten in onze fitnessruimte. Ontdek ook onze squashbaan, waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken. Rackets en balletje zijn ook verkrijgbaar.

bowling

Bowlen – lucky strike bowling

Heb je de bowling al gezien? Het is altijd leuk om met elkaar te gaan bowlen. In ons hotel vindt u acht moderne bowlingbanen met gezellige muziek en mooie lichteffecten. De feestavond op donderdag 18 april zal ook in de bowling gaan plaatvinden. Tijdens deze avond kan er ok gebowld worden!

restaurants

Restaurants

Hotel Zuiderduin heeft verschillende restaurants en faciliteiten zoals brasserie Bisou, Pub O’Donnell’s, Restaurant Zuiderduin.

fiets huur

Fietsverhuur

De omgeving van ons hotel, met de boulevard en authentieke straatjes van Egmond aan Zee, maar ook het uitgestrekte duingebied met tientallen kilometers aan fietspaden, is uitermate geschikt om per fiets te ontdekken. In ons hotel kunt u (elektrische) fietsen, maar ook tandems of een elektrische rolstoelfiets, huren bij BikeMike. Klik hier voor de fietsroutes in de omgeving.