arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Hotels Egmond aan Zee

 

Hieronder vindt u een overzicht van hotels en appartementen in de buurt van Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee.

 

Ook kunt u een kijkje nemen op https://www.egmondverhuur.nl of https://www.egmondaanzee.info/nl. Dit zijn verzamelsites voor verhuur van vakantiewoningen in ‘De Egmonden’ (Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen), alles binnen fietsafstand (Max 5 km). Fietsen kun u huren via BikeMike Fietsverhuur Egmond aan Zee | Huurfiets Egmond of misschien heeft de desbetreffende verhuurder ook fietsen bij de accommodatie beschikbaar.

Strandhotel Golfzang

Luxe hotel direct aan zee. Aan de boulevard van Egmond aan Zee vindt u Strandhotel Golfzang. In de moderne kamers van Golfzang geniet u van een ontspannen verblijf. Een aantal kamers heeft een geweldig uitzicht over strand en zee.

Hotel de Vassy

Hotel de Boei

Dit knusse familiehotel ligt aan de gezellige winkelstraat van het voormalige vissersdorp en op slechts 15 meter van het strand. Hotel de Boei heeft sinds begin 2023 uitbreiding gekregen en is nu gevestigd in twee naast elkaar gelegen gebouwen vlakbij het strand van Egmond aan Zee. Bij het hotel vindt u een restaurant en terras,

Hotel de Boei

Hotel De Vassy

Hotel de Vassy is een rustig gelegen hotel waar u zich meteen thuis voelt. Vanuit uw kamer staat u binnen een paar minuten zowel op het strand als in de gezellige winkelstraat van Egmond aan Zee.

Hotel de Vassy

Hotel Neptunus

Hotel Neptunus is rustig gelegen aan de rand van de duinen in Egmond aan Zee. De locatie is top voor liefhebbers van natuur, wandelen, strand én gezelligheid. Op slechts 60 meter afstand van het hotel vindt u de ingang van het wandelgebied. Het gezellige dorpscentrum is op 450 meter en het strand op ongeveer 600 meter gelegen van het hotel.

Hotel Mare Liberum

Mare Liberum combineert de charme van een herenhuis met de wensen van de hedendaagse vakantieganger. het sfeervolle hotel is gelegen op een rustige locatie aan de rand van het gezellige centrum van Egmond aan Zee. Vanuit het hotel wandelt u zo het dorpscentrum in.

Hotel Mare Liberum

De Egmonden

Aan de duinrand van Egmond aan Zee vindt u de nieuwe accommodatie Appartementen De Egmonden, 25 ruime  vakantieappartementen, geheel drempelvrij en van alle gemakken voorzien.

De egmonden

LIDO vakantie-appartementen

In de luxe  LIDO Appartementen voelt u zich direct thuis. Vanuit uw appartement en vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het strand en de Noordzee.

LIDO appartementen

Natuurlijk Appartementen

Bent u op zoek naar een rustig gelegen appartement in Egmond aan Zee? De appartementen Natuurlijk zijn prachtig gelegen aan de rand van de duinen van Egmond aan Zee, bij Restaurant Natuurlijk. De appartementen zijn geschikt voor 4 personen en zijn modern en kindvriendelijk ingericht.

Natuurlijk+appartementen12