arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Praktische informatie sprekers

Hier vindt u alle praktische informatie voor wanneer u een presentatie gaat geven:

Workshop
Symposium
Pecha Kucha

**Hotel WiFi**
Gebruikersnaam: Conference
Wachtwoord: Hotel@Zee

Aandachtspunten

  • Uw PowerPoint presentatie (graag zelf meenemen op laptop / USB) kan op de dag zelf worden geïnstalleerd in de zaal. Gelieve uw eigen laptop hiervoor mee te nemen. In de zaal zal een HDMI-kabel aanwezig zijn. Laat het ons alsjeblieft op voorhand weten als u geen laptop kunt meenemen. Er zal namelijk geen laptop standaard klaarliggen in de zaal.
  • Graag uiterlijk in de pauze voorafgaand aan uw presentatie de PowerPoint klaar te zetten in de desbetreffende zaal. Zorg ervoor dat uw presentatie beeldverhouding 16/9 heeft.
  • Indien u animaties en/of video’s in uw presentatie heeft, is het aan te raden uw presentatie op locatie in de zaal tijdig te testen.
  • Gelieve ervoor te zorgen dat er aan het einde van de presentatie ook nog tijd over is om vragen uit het publiek te beantwoorden.
presentaite

Zalen en indeling

In het programma kunt u zien in welke zaal uw presentatie zal plaatsvinden. Op de plattegrond van de locatie kunt u precies zien waar de zaal zich bevindt. Bij de zaal zal er duidelijk aangegeven worden om welke zaal dit betreft. Het programma en plattegrond kunt u ter plekke ook ontvangen bij de registratiebalie.

De zaal zal in theateropstelling klaarstaan. De theateropstelling bestaat uit rijen met stoelen gericht naar de spreker, het scherm of een podium. Met deze opstelling kunnen er 70 mensen deelnemen aan de presentatie.

Hotel Zuiderduin

Techniek in de zalen

In de zaal zal techniek aanwezig zijn die u zelf kunt gaan bedienen.  Lees hiervoor de beschrijving dongel onderstaand goed door. Hier staat precies beschreven hoe u het scherm en de beamer kunt bedienen.

In geval van eventuele problemen, zal er een noodnummer beschikbaar zijn in de zaal voor direct contact. Indien er niet wordt opgenomen, zullen wij u terugbellen. U kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp op dit nummer.

Tijdens de aanvang van de sessie zal er een medewerker aanwezig zijn bij de zalen om te zorgen dat alles soepel verloopt. Deze persoon zal tijdens de start van de sessie aanwezig zijn in de zalen en niet constant in dezelfde zaal blijven.

vergaderzaal01