arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

RINO Groep Posterprijs

Posterjury
Prof. dr. Dorine Slaats-Willemse (vz)
Dr. Anneloes Van Den Broek
Elvira Rentinck (winnaar 2023)

RINO Groep Posterprijs uitreiking door
Sacha Lamers,  plv. Directeur Rino Groep

Tijdens het 16e landelijke congres voor en door klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024, zullen we, net als voorgaande jaren, de gelegenheid bieden om posters op te hangen.

Het is de bedoeling dat je poster een lopend of afgerond onderzoek betreft, het liefst met (voorlopige) onderzoeksresultaten erin verwerkt. Alle posters zullen tijdens de pauze van het congres door een professionele vakjury worden beoordeeld. Aan de maker van de beste poster wordt door de RINO Groep op vrijdag 19 april de posterprijs uitgereikt. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000,-. De winnaar van de posterprijs zal direct aansluitend aan de uitreiking van de prijs een 4 minuten durende pitch geven.

We dagen je uit uiterlijk op 31 maart 2024 een posterpresentatie te verzenden via de volgende website Abstracts.

Download de brief voor uitleg over de techniek van een posterpresentatie. Jij neemt de poster mee naar de congreslocatie. Wij zorgen ervoor dat het mogelijk is om de poster te bevestigen op te hangen op de locatie.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan! Veel collega’s zullen namelijk op deze manier te weten komen waarover je onderzoek doet. Mogelijk kun je waardevolle (onderzoeks)contacten opdoen tijdens de pauzes, waarin je je poster desgewenst kunt toelichten of eventuele vragen kunt beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Namens de Congrescommissie van de Stichting WKK
(Stichting Wetenschapsbevordering Klinisch psycholoog & Klinisch neuropsycholoog),

Floor Boekholt, Klinisch psycholoog
Bestuurslid Stichting WKK