arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Bereikbaarheid

Parkeren auto

Komt u met de auto naar hotel Zuiderduin? Dan kunt u op basis van beschikbaarheid gratis parkeren in de parkeergarage (het parkeerdek is buiten gebruik tijdens de congresdagen). Ook kunt u gebruik maken van het externe parkeerterreinen zie onderstaand meer informatie.

Parkeren bij Hotel Zuiderduin is op basis van beschikbaarheid.

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren: 1 maart tot 1 november, van 10 tot 19 uur.
Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

Opladen en parkeren elektrische auto
Hotel Zuiderduin beschikt over 3 laadpalen, ook zijn er nabij het hotel 2 openbare laadpalen. Onze medewerkers bij de receptie informeren u graag over de mogelijkheden voor het opladen van uw elektrische auto.

Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto op ons parkeerdek parkeren.

auto (2)

Openbaar vervoer en busvervoer

Wij moedigen onze deelnemers graag aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer naar Egmond aan Zee. Daarom zorgen wij voor bussen van Station Alkmaar naar Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee en vice versa. Hieronder vindt u een tijdschema van de busdiensten. De rit van station Alkmaar naar Egmond aan Zee zal ongeveer 15 minuten duren. Daarnaast rijden er ook nog de lijndienstbussen naar Egmond aan Zee waar u gebruik van kunt maken (Conncetion bus 165). Klik op onderstaande links om uw reis goed voor te bereiden.

Vertrektijden Busdienst
Donderdag 18 april 2024
09:15 vertrek Station Alkmaar naar Hotel Zuiderduin, Emgond aan Zee
18:30 van Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee naar Station Alkmaar

Vrijdag 19 april 2024
08:15 vertrek Station Alkmaar naar Hotel Zuiderduin, Emgond aan Zee
17:30 van Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee naar Station Alkmaar

auto (3)