arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Registratie

Klik hier om te registreren.

**COMBI DEAL**

Als u zich registreert voor het congres ” Passie voor opleiden”, ontvangt u een speciale korting op het 16e (meerdaags) jaarcongres Klinisch psychologen en Klinisch neuropsychologen. Kijk snel verder om te ontdekken wat deze korting inhoudt. In de onderstaande tabel vindt u de kortingsbedragen op het meerdaagse congres die u ontvangt als u zich ook inschrijft voor de opleidingsraad ”passie voor opleiden”.

KORTING COMBIDEAL Één dag Twee dagen
Regulier tarief 25 EUR 50 EUR
Gios tarief 15 EUR 30 EUR

Hotelovernachting

Hotelovernachting kunt u rechtstreekst boeken hotel Zuiderduin – Hotel Zuiderduin In Egmond. Voor de deelnemers van het congres is een speciaal tarief besproken.  Om hier gebruik van te maken kunt u een overnachting boeken via onderstaand button.

zuiderduin+entree+2017+5+mb

Betaling en annulering

U kunt uitsluitend betalen door middel van een (online) iDEAL betaling.

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 28 januari 2024 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35 administratiekosten. Na deze datum is uw inschrijving bindend en zijn de kosten volledig verschuldigd. Overdracht van uw registratie naar een collega is dan nog wel een mogelijkheid. Neemt u hiervoor contact op met het congressecretariaat. Stichting WKK is BTW-vrijgesteld. Stichting WKK is als instelling ingeschreven in het Register van het CRKBO.

CRKBO geregistreerd
Stichting WKK is BTW-vrijgesteld. Stichting WKK is als instelling ingeschreven in het Register van het CRKBO.

Diner met feestavond donderdag 18 april

Tijdens uw registratie kunt u ook aangeven of u deelneemt aan het congresdiner met feestavond op donderdag 18 april. De kosten hiervoor bedragen EUR 97,50-.

Het diner met feestavond zal in de bowling van hotel Zuiderduin georganiseerd worden. Het diner zal uitgeserveerd worden in de vorm van een walking dinner. Dranken zijn bij de prijs inbegrepen.

bowling zuiderduin